Tilbud!

Wheat Flyverdragt Adi Tech Rose Dawn – Str. 9 mdr

Original price was: 1.200 kr..Current price is: 480 kr..

Med Wheat flyverdragten Adi Tech i Rose Dawn farven er dit barn klar til at erobre verden med stil og komfort. Til de små modebevidste eventyrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301253969821 Kategori:

Med Wheat Flyverdragt Adi Tech Rose Dawn får dit barn den ultimative beskyttelse og komfort i de kolde vintermåneder. Denne flyverdragt er ikke bare super smart, den er også ekstremt praktisk med sit åndbare og vandtætte materiale. Lavet af 100% genanvendt nylon ydermateriale og foret med blød fleece, vil dit barn altid være varmt og tørt uanset vejret.

Flyverdragten er designet med børnenes behov i fokus. Den har justerbare stropper og en aftagelig hætte, der giver ekstra fleksibilitet og komfort. De søde rose-dawn farver bringer et strejf af stil til dit barns vintergarderobe og vil helt sikkert give en sød og nuttet fremtoning.

Med polstring af 100% genanvendt polyester og fleecefoer af samme materiale, kan du være sikker på, at denne flyverdragt ikke kun er behagelig for dit barn, men også skånsom mod miljøet. Wheat Flyverdragt Adi Tech Rose Dawn er et bæredygtigt valg for forældre, der ønsker det bedste for deres barn og planeten.

Sikkerhed er også i højsædet med denne flyverdragt. Den er designet med reflekser, der sikrer, at dit barn er synligt, selv i mørke vinteraftener. På den måde kan du have ro i sindet, når dit barn leger udendørs, velvidende at de er sikre og beskyttede.

Så invester i kvalitet, stil og bæredygtighed med Wheat Flyverdragt Adi Tech Rose Dawn. Lad dit barn udforske vinterens glæder med varme, komfort og stil i denne fantastiske flyverdragt. Giv dit barn det bedste og vælg Wheat Flyverdragt Adi Tech Rose Dawn til en vinter fyldt med eventyr og hygge.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wheat Flyverdragt Adi Tech Rose Dawn – Str. 9 mdr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.