Tilbud!

Neptun flyverdragt (90 cm)

Original price was: 1.200 kr..Current price is: 600 kr..

Hold dit barn varmt og tørt i Neptun flyverdragten (90 cm) med vandtæt ydre, blød fleecefor og reflekser. Ideel til aktive børn til en overkommelig pris.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800243236576 Kategori:

Forestil dig at din lille eventyrer skal ud på en opdagelsesrejse i den vilde natur; intet kan stoppe dem fra at udforske og erobre verden omkring dem. Men hvordan kan du sikre, at dit barn forbliver varm, tør og komfortabel under deres færd gennem vind og vejr? Her kommer Neptun flyverdragten ind i billedet.

Med Neptun flyverdragten (90 cm) kan du være sikker på, at dit barn er i trygge hænder uanset vejret. Denne fantastiske flyverdragt er designet med vindfang i ærmerne, justerbar elastik i taljen og en vandafvisende coating uden brug af skadelige kemikalier som PFC. Med Neptun flyverdragten får dit barn friheden til at udforske verden uden bekymringer, da den vil holde dem varme og tørre under alle forhold.

Neptun flyverdragten er en del af Extendable Size-serien, hvilket betyder, at den kan vokse med dit barn. Ved blot at klippe den anviste røde syning op kan flyverdragten udvides, så den kan bruges i længere tid og give dig mere værdi for pengene. Den klassiske blå farve og det stilfulde design gør Neptun flyverdragten til det ideelle valg for enhver lille eventyrer, der ønsker at udforske verden med stil og komfort.

Så lad dit barns eventyr begynde med Neptun flyverdragten. Lad dem tage de første skridt ud i naturen, udforske nye græsgange og erobre verden med mod og entusiasme. Med Neptun flyverdragten på deres side kan du være sikker på, at intet kan stoppe dem fra at opleve alt, hvad verden har at byde på. Giv dit barn friheden til at være den lille opdagelsesrejsende, de drømmer om at være, med Neptun flyverdragten som deres trofaste følgesvend.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Neptun flyverdragt (90 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.