Tilbud!

Reima Flyverdragt – Gotland – Magenta Purple

Original price was: 1.100 kr..Current price is: 495 kr..

Beskyt dit barn mod alle vejrforhold med Reima Flyverdragten Gotland i Magenta Purple. Holdbar, vandtæt og åndbar – perfekt til leg og eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884800195857183 Kategori:

Denne Reima Flyverdragt er en sand vinder, der vil glæde enhver aktiv og legesyg børn. Med sit farverige design i magenta lilla farve bliver dit barn let at spotte på legepladsen eller i sneen. Flyverdragten er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, der er både åndbart, vindtæt og vandtæt for at sikre, at dit barn forbliver varm og tør i enhver aktivitet.

Med Reima Flyverdragten er dit barn klædt godt på til enhver udendørs leg uanset vejret. Dragten er designet med fokus på funktionalitet og komfort, hvilket gør den ideel til aktive børn, der elsker at udforske verden omkring dem. De forstærkede sømme og slidstærke materialer sikrer, at flyverdragten kan klare selv de mest vilde legestunder uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden.

Med praktiske detaljer som aftagelig hætte, justerbare seler og reflekser er sikkerheden og komforten i top. Flyverdragten har også elastikker ved ærme- og benenderne samt snedlås for at holde sne og kulde ude. På indersiden er der blødt og lunt fleecefor, der giver ekstra varme og komfort, mens den lettilgængelige lynlås gør det let for dit barn selv at tage flyverdragten af og på.

Med Reima Flyverdragten er dit barn klar til sjove og eventyrlige oplevelser året rundt. Invester i kvalitet, funktionalitet og komfort til dit barn med denne fantastiske flyverdragt, der kun venter på at blive en fast følgesvend på alle udendørs eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Reima Flyverdragt – Gotland – Magenta Purple”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.