Tilbud!

Recycled Adi flyverdragt (18 mdr/86 cm)

Original price was: 1.200 kr..Current price is: 600 kr..

Opdag vores Recycled Adi flyverdragt. Bæredygtig, stilfuld og perfekt til aktive børn. Giv dit barn det bedste med vores miljøvenlige flyverdragt.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800240934461 Kategori:

Med Recycled Adi flyverdragten giver du ikke bare dit barn komfort og varme, men du gør også en positiv forskel for miljøet. Denne flyverdragt er lavet af genanvendte materialer og er behandlet med en Bionic-Finish ECO-coating, der er fluorfri og skånsom for naturen. Med en foret fleeceforing og letvægts polstring giver flyverdragten den optimale beskyttelse mod kulde og vind, så dit barn kan lege og bevæge sig frit udendørs uden at fryse.

Den høje slidstyrke på mere end 50.000 rubs betyder, at denne flyverdragt er designet til at holde til aktive børns leg og eventyr uden at gå på kompromis med komforten. Med den smarte og stilfulde dry black Adi-farve får dit barn både en praktisk og moderne flyverdragt, der passer til enhver lejlighed.

Recycled Adi flyverdragten er ikke bare et beklædningsgenstand – det er et statement om ansvarlighed og bæredygtighed. Ved at vælge dette produkt viser du vejen for en mere miljøbevidst tilgang til mode og børnetøj. Gør en forskel med stil og komfort – vælg Recycled Adi flyverdragten til dit barn og lad dem opleve den ultimative kombination af kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Recycled Adi flyverdragt (18 mdr/86 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.