Tilbud!

Molo Cosmic Mimosa Pingo Junior Flyverdragt – Str. 92 cm

Original price was: 1.300 kr..Current price is: 520 kr..

Opdag den magiske verden i Molo Cosmic Mimosa Pingo Junior Flyverdragt. Holder dit barn varmt, tørt og stilfuldt i enhver situation.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300417925292 Kategori:

Molo Cosmic Mimosa Pingo Junior Flyverdragten er den ultimative følgesvend til dit barns eventyr. Skabt med omtanke for både stil og funktionalitet, kombinerer denne flyverdragt bæredygtige materialer med en moderne og legende designæstetik.

Med sit ydre lavet af 100% genanvendt polyester fra plastikflasker giver denne flyverdragt ikke kun din lille eventyrer beskyttelse mod elementerne, men bidrager også til at reducere miljøpåvirkningen. Med en imponerende vandsøjletryk på 15.000 mm og en åndbarhed på 15.000 g/m2/24 timer garanterer denne dragt, at dit barn forbliver tørt og komfortabelt under alle forhold.

De tapede sømme og flourfri finish sikrer, at vand og vind ikke trænger ind, mens refleksdetaljer øger synligheden og sikkerheden, især i de mørke efterårsmåneder. De justerbare stropper ved fødderne og den aftagelige hætte giver ekstra tilpasningsmuligheder, mens den justerbare elastik i livet sikrer en behagelig pasform hele dagen.

Uanset om dit barn er på skiferie, udforsker naturen eller bare leger i haven, vil Molo Cosmic Mimosa Pingo Junior Flyverdragten følge med på alle eventyr og skabe fantastiske minder undervejs. Lad dit barn udforske verden med stil og komfort i denne enestående flyverdragt fra Molo.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Molo Cosmic Mimosa Pingo Junior Flyverdragt – Str. 92 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.