Tilbud!

Flyverdragt Puhuri – Deep purple – 80

Original price was: 899 kr..Current price is: 450 kr..

Opdag vores Flyverdragt Puhuri i en dyb lilla farve. Beskyt dit barn mod kulde og vind med denne stilfulde og funktionelle flyverdragt i størrelse 80. Koselig og holdbar.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100537891811 Kategori:

Flyverdragt Puhuri i farven dyb lilla er den ultimative beskyttelse til dine små eventyrere i vinterkulden. Med denne flyverdragt i garderoben vil dine børn være klar til at erobre sneklædte bakker og bygge snemænd uden at fryse.

Denne flyverdragt er designet med omtanke for både funktionalitet og stil. Den er lavet af et smudsafvisende og vind- og vandtæt materiale, der holder dine børn varme og tørre i vintervejret. Sømmene er tapede for at sikre en optimal beskyttelse mod elementerne.

Med en isolerende siddepude kan dine børn sidde komfortabelt i sneen og lege uden at blive kolde og våde. Den glatte foring gør det let at få flyverdragten af og på, så dine børn ikke spilder tiden, når de er ivrige efter at komme ud og lege.

Den lange lynlås gør det let at tilpasse ventilationen, så dine børn kan regulere deres temperatur, mens de er aktive udendørs. Flyverdragten har også en justerbar hætte, der sikrer, at dine børns hoved og ører er varme og beskyttede mod vind og sne.

Med Flyverdragt Puhuri Deep Purple er dine børn klædt på til vinterens eventyr uden at gå på kompromis med komfort og stil. Lad dem udforske verden og skabe minder i varme og trygge omgivelser. Denne flyverdragt er ikke blot en pålidelig beklædningsgenstand, men også en invitation til sjov og leg i vinterkulden. Giv dine børn den bedste start på vinteren med Flyverdragt Puhuri Deep Purple.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flyverdragt Puhuri – Deep purple – 80”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.