Tilbud!

Flyverdragt (2 år/92 cm)

Original price was: 800 kr..Current price is: 400 kr..

Hold din lille én varm og tør på kolde dage med vores ultralette og slidstærke flyverdragt. Kvalitetsdesign i bæredygtige materialer. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800241119466 Kategori:

Når vinteren nærmer sig, er det vigtigt at sikre, at dit barn er varmt og komfortabelt klædt på, uanset vejret. Med vores flyverdragt i størrelse 2 år/92 cm får du en pålidelig og funktionel påklædning til de kolde måneder. Denne smukke og praktiske flyverdragt i en delikat Misty Rose farve er designet med høj kvalitet og funktionalitet i tankerne.

Med en slidstyrke på over 60.000 rubs vil denne flyverdragt kunne holde til selv de mest aktive leg og bevægelser, samtidig med at den forbliver holdbar og holder sin form. Den vindtætte konstruktion sikrer, at dit barn holdes varmt og beskyttet mod blæst og kulde, mens den BIONIC FINISH® ECO coating, der er fri for fluorstoffer, giver ekstra vandafvisende egenskaber og beskytter mod pletter.

Flyverdragten er fri for PVC og fluorocarboner og er derfor et miljøvenligt valg til dit barns garderobe. Den praktiske lynlåslukning gør det nemt at tage flyverdragten af og på, hvilket er ideelt til travle morgener eller spontane udendørs eventyr.

Med vores flyverdragt kan dit barn bevæge sig frit og komfortabelt i enhver situation. Den justerbare hætte og elastikkerne ved anklerne og håndledene sikrer en perfekt pasform og holder kulden ude. De fine detaljer og den bløde, behagelige kvalitet gør denne flyverdragt til et must-have i enhver vintergarderobe.

Giv dit barn en varm og stilfuld vinter med vores flyverdragt i Misty Rose. Lad dem udforske verden og nyde udendørslivet med den fulde tryghed og komfort, som denne flyverdragt giver. En investering i kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed – fordi dit barn fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flyverdragt (2 år/92 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.