Tilbud!

Flyverdragt (18 mdr/86 cm)

Original price was: 800 kr..Current price is: 400 kr..

Med vores varme og komfortable flyverdragt holder dit barn sig varmt og tørt i vinterkulden. Perfekt til leg og eventyr i sneen.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800239897804 Kategori:

Hop ind i eventyret med denne fantastiske flyverdragt designet til at følge dit barn på alle sine oplevelser. Uanset om det er leg i sneen, gåture i skoven eller sjove udendørsaktiviteter, så er denne flyverdragt det perfekte valg til at holde dit barn varmt, komfortabelt og beskyttet.

Med en størrelse på 18 måneder og en længde på 86 cm passer denne flyverdragt perfekt til det lille eventyrer. Den er udstyret med BIONIC FINISH® ECO, en fluorfri coating, der gør den både smudsafvisende og vindtæt, så dit barn kan lege og udforske uden bekymringer.

Den bløde fleeceforing giver ekstra varme og komfort, mens elastik i taljen sikrer en behagelig pasform. Med en slidstyrke på over 50.000 rubs kan du være sikker på, at denne flyverdragt er bygget til at holde til aktiv leg og bevægelse.

Knapperne og lynlåsen er nikkel- og allergifri, hvilket gør denne flyverdragt velegnet til selv de mest følsomme børn. Med sit tidløse design i en smuk huckleberry farve vil dit barn se både smart og funktionelt ud i denne flyverdragt.

Tag dit barns udendørsoplevelser til næste niveau med denne flyverdragt, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed på enestående vis. Lad dit barn udforske verden med tillid og begejstring iført denne fantastiske flyverdragt, der er skabt til eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flyverdragt (18 mdr/86 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.