Tilbud!

Recycled Nelly gummi flyverdragt (2 år/92 cm)

Original price was: 1.600 kr..Current price is: 800 kr..

Nelly gummi flyverdragten er lavet af genanvendt materiale og er perfekt til aktive børn. Holdbarhed og bæredygtighed i ét – tilgængelig i størrelse 2 år/92 cm.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800242016932 Kategori:

Tag dit barns leg til næste niveau med den fantastiske Recycled Nelly gummi flyverdragt. Denne flyverdragt er ikke kun et stykke tøj, det er en fantastisk legekammerat, der vil bringe sjov og eventyr til enhver udendørs aktivitet. Lavet med omtanke for både miljøet og dit barns komfort, denne flyverdragt er et ægte mesterværk i bæredygtig og funktionel design.

Recycled Nelly gummi flyverdragten er fremstillet af genanvendt materiale, så du kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer. Med en BIONIC FINISH® ECO fluorfri coating er dit barn beskyttet mod vind og vejr, samtidig med at miljøet skånes for skadelige stoffer. Den innovative THERMOLITE® isolering holder dit barn varmt og komfortabelt, selv på de koldeste dage.

Denne flyverdragt er designet med praktiske detaljer, såsom skulderstropper indeni og elastik og vindfang i ærmerne, der sikrer en perfekt pasform og beskyttelse mod elementerne. Dit barn vil føle sig fri til at udforske og lege, mens du kan have ro i sindet velvidende om, at de er godt beskyttet og klædt på til enhver leg i naturen.

Med en tidløs tuscanyrose farve og et stilfuldt udseende vil Recycled Nelly gummi flyverdragten gøre dit barn til den bedst klædte eventyrer på legepladsen. Lad dit barn drømme stort og udforske verden med denne fantastiske flyverdragt, der er mere end bare beklædning – det er et symbol på omsorg for miljøet og kvalitetsdesign.

Så hop i Recycled Nelly gummi flyverdragten og lad dit barns fantasi flyve frit. Lad os sammen skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid, én legende ad gangen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Recycled Nelly gummi flyverdragt (2 år/92 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.