Tilbud!

Recycled flyverdragt (18 mdr/86 cm)

Original price was: 700 kr..Current price is: 350 kr..

Gør din lille én klar til eventyr med vores bæredygtige flyverdragt lavet af genbrugsmaterialer. Perfekt til aktive børn i bevægelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800239790914 Kategori:

Forvandl din lille eventyrer til en miljøbevidst superhelt med vores recycled flyverdragt. Denne flyverdragt er mere end bare tøj, det er en afspejling af din families engagement i bæredygtighed og omsorg for vores planet. Lavet af genanvendte materialer og med en BIONIC FINISH® ECO-fluorfri coating, kan du trygt klæde dit barn på, velvidende at du tager et skridt mod en grønnere fremtid.

Den recycled flyverdragt er designet med funktionalitet og komfort i fokus. Den bløde fleecefor holder dit barn varmt og hyggeligt på kolde dage, mens den vind- og vandafvisende overflade beskytter mod elementerne og holder dit barn tørt og glad under leg ude i naturen. Med den praktiske lynlås og trykknapper er det nemt at få flyverdragten af og på, så I kan komme ud og udforske verden uden besvær.

Med en stilfuld Mellow Mauve-farve skiller din lille én sig ud fra mængden og bringer en sprød, sjov stil til deres udendørs eventyr. Den recycled flyverdragt er velegnet til børn i alderen 18 måneder og med en størrelse på 86 cm. Uanset om I skal på skovtur, lege i parken eller udforske stranden, er denne flyverdragt den ideelle ledsager til at holde dit barn varmt, tørt og beskyttet.

Med vores recycled flyverdragt kan du skabe smukke minder med din lille, samtidig med at du gør en positiv forskel for vores planet. Lad os sammen tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid og klæd vores børn på med omtanke og kærlighed. Med denne flyverdragt kan dit barn føle sig som en superhelt, der er klar til at erobre verden og gøre den til et bedre sted for os alle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Recycled flyverdragt (18 mdr/86 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.