Tilbud!

PU flyverdragt – Beech – 80

Original price was: 899 kr..Current price is: 450 kr..

Hold din baby varm og stilfuld med vores Beech PU flyverdragt. Vandtæt, vindtæt og åndbar design. Perfekt til udendørs leg og eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100036682844 Kategori:

Dig og dine eventyrlystne små kan nu omfavne enhver form for vejr med denne fantastiske PU flyverdragt fra Beech. Denne vandtætte regndragt fra mikk-line er ikke kun praktisk, den er også fyldt med charme med sit livlige print og smarte design. Designet med tanke på komfort og funktionalitet, vil dit barn elske at bære denne dragt i al slags vejr.

Med svejsede sømme forhindrer denne dragt effektivt vand i at trænge igennem samlingerne, så dit barn kan forblive tørt og glad under alle udendørs aktiviteter. Udstyret med refleksdetaljer, sikrer denne dragt, at dit barn er synligt og sikkert, selv i de mørkeste timer på dagen.

De praktiske fodstropper holder buksebenene på plads, så dit barn kan bevæge sig frit og ubesværet, uden at bekymre sig om at glide eller bliver beskidt. Denne regndragt er skabt til at ledsage dine små på eventyr, uanset om det er en vandretur i skoven, en leg i regnen eller en sjov dag på legepladsen.

Lad dine børn udforske verden med tillid og glæde i denne PU flyverdragt fra Beech. Giv dem friheden til at lege, udforske og skabe minder, mens de forbliver tørre og godt beskyttede. Tag det næste skridt mod uforglemmelige udendørs oplevelser med denne dragt, der kombinerer holdbarhed, stil og funktionalitet på den bedste måde.oplevelser med denne dragt, der kombinerer holdbarhed, stil og funktionalitet på den bedste måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PU flyverdragt – Beech – 80”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.