Tilbud!

Polaris flyverdragt med pels (4 år/104 cm)

Original price was: 1.800 kr..Current price is: 900 kr..

Hold dit barn varmt og stilfuldt med denne Polaris flyverdragt med ægte pelsdetaljer. Perfekt til udendørs leg og eventyr i vintermånederne.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800239853151 Kategori:

Opdag en ny verden af komfort og stil med Polaris flyverdragt med pels til børn. Denne flyverdragt er skabt med omsorg for både funktionalitet og æstetik og sørger for, at dit barn er beskyttet mod elementerne med stil.

Med en betagende flourfri HeiQ Eco Dry behandling giver denne flyverdragt dit barn mulighed for at udforske verden uden bekymringer for regn eller sne. Den imponerende vandsøjletryk på 20.000 mm sikrer, at vand ikke trænger ind, mens den høje åndbarhed på 20.000 g/m2 bidrager til at holde dit barn varmt og tørt uden at føles klam.

Ikke nok med at være praktisk, denne flyverdragt er også designet med stil for øje. Den smukt integrerede pelsdetalje tilføjer et strejf af elegance og glamour til dit barns udendørs påklædning, og den vindtætte funktion sikrer, at de kan lege og boltre sig uden at blive kølet ned af blæsten.

Denne flyverdragt er udstyret med 3M™ Thinsulate isolering, der effektivt holder på varmen uden at tilføje bulk, så dit barn kan nyde hvert øjeblik udendørs uden at blive begrænset af tunge lag af tøj.

Med Polaris flyverdragt med pels får dit barn den ultimative kombination af komfort, beskyttelse og stil. Lad dem udforske verden med tillid og begejstring, vel vidende at de er klædt på til enhver udfordring. Opdag en ny standard for børnetøj med Polaris flyverdragt med pels.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Polaris flyverdragt med pels (4 år/104 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.