Tilbud!

Pingo flyverdragt (3 år/98 cm)

Original price was: 1.200 kr..Current price is: 600 kr..

Med Pingo flyverdragten får dit barn varme og bevægelighed til leg i sneen. Holdbar kvalitet og smart design sikrer komfort hele dagen. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800239853084 Kategori:

Elsker du at se dit barn udforske verden? Med Pingo flyverdragten er dit barn klædt godt på til eventyr i enhver sæson. Denne flyverdragt er ikke bare en almindelig flyverdragt – den er designet til at holde dit barn varmt, tørt og komfortabelt under alle vejrforhold.

Pingo flyverdragten er udstyret med HeiQ Eco Dry teknologi, som er en fluorocarbon-fri behandling, der effektivt holder vand væk og sikrer, at dit barn forbliver tørt, selv når det regner eller sner. Denne avancerede teknologi giver dig ro i sindet og giver dit barn mulighed for at nyde udendørs leg uden at blive våd og kold.

Flyverdragten er også designet med tanke på bevægelsesfrihed og komfort. Den lette og åndbare konstruktion giver dit barn mulighed for at bevæge sig frit og komfortabelt, så intet hindrer deres leg og aktiviteter. Med Pingo flyverdragten kan dit barn udforske naturen, lege i sneen og hoppe i vandpytter uden bekymringer.

Den smarte og farverige Fox Glove Pingo design tilføjer et sjovt og legende touch, som dit barn vil elske. Med denne flyverdragt kan dit barn udtrykke deres personlighed og stil, mens de holder sig varme og tørre.

Invester i dit barns komfort og sikkerhed med en Pingo flyverdragt. Giv dem friheden til at udforske verden og skabe uforglemmelige minder i en pålidelig og funktionel flyverdragt. Lad dit barn drømme stort, flyve højt og opleve alt, hvad verden har at byde på – med Pingo flyverdragten som deres trofaste følgesvend.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pingo flyverdragt (3 år/98 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.