Tilbud!

Name it Rubber Snow Flyverdragt Deer – Str. 92

Original price was: 750 kr..Current price is: 300 kr..

Hold din lille én varm og tør i denne lækre Name it Rubber Snow Flyverdragt Deer med skridsikre detaljer og sødt dyremotiv. Perfekt til vinterleg.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300002444577 Kategori:

Tag din lille eventyrer med på de mest spændende rejser med Name it Rubber Snow Flyverdragt Deer. Denne fantastiske flyverdragt er designet til at holde dit barn varm, tør og sikker under alle vejrforhold. Med fuldt tapede sømme og en vand- og vindtæt konstruktion kan du være sikker på, at dit barn er beskyttet mod elementerne, uanset hvor I bevæger jer hen.

Flyverdragten har elastiske manchetter, fleecefor, refleksdetaljer og en aftagelig hætte, der giver ekstra beskyttelse mod koldt vejr og sikrer, at dit barn altid er synligt, selv når det er mørkt udenfor. De justerbare og aftagelige fodstropper i gummi sikrer, at dragten bliver på plads, selv under de mest aktive legestunder.

Med en ECO-vandafvisende overfladebehandling, der er PFAS-fri og fluor-fri, kan du trygt vide, at dit barns tøj er skånsomt for miljøet. Med et imponerende vandsøjletryk på 10000 mm og en åndbarhed på 4000 g/m²/24h får dit barn den optimale komfort og beskyttelse, uanset vejret.

Så gør klar til at udforske verden i stil og sikkerhed med Name it Rubber Snow Flyverdragt Deer. Lad dit barn skabe sine egne eventyr, mens du har ro i sindet og ved, at dragten vil holde det varmt og trygt under hele rejsen. Invester i kvalitet og funktionalitet med Name it Rubber Snow Flyverdragt Deer – den bedste ledsager til dit lille eventyrer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Name it Rubber Snow Flyverdragt Deer – Str. 92”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.