Tilbud!

Flyverdragt (4 år/104 cm)

Original price was: 850 kr..Current price is: 425 kr..

Hold dit barn varmt og aktivt i denne funktionelle og slidstærke flyverdragt. Perfekt til leg og eventyr i al slags vejr. Bestil nu og gør udendørsoplevelserne endnu sjovere.

Køb her

Varenummer (SKU): 11867800239897704 Kategori:

Når vinteren sætter ind med sin isnende kulde og skarpe vinde, er det vigtigt at klæde dit barn varmt og komfortabelt på til udendørs leg og eventyr. Med vores Flyverdragt (4 år/104 cm) kan du føle dig tryg og rolig, velvidende om at dit lille eventyrer er godt beskyttet mod elementerne.

Denne flyverdragt er fremstillet med BIONIC FINISH® ECO coating, der ikke kun er fluorfri, men også smudsafvisende og vindtæt. Dit barn kan derfor lege og udforske uden bekymringer for at blive våd eller kold. Det bløde fleecefoer giver ekstra varme og komfort, så selv de koldeste dage føles behagelige og hyggelige.

Med elastik i taljen sikrer denne flyverdragt en god pasform og bevægelsesfrihed, så dit barn kan lege frit og ubesværet. Knapper og lynlås er nikkel- og allergivenlige, hvilket gør denne flyverdragt velegnet til selv de mest sensitive børn.

Med en slidstyrke på over 50.000 rubs kan du være sikker på, at denne flyverdragt er bygget til at modstå alle former for leg og aktiviteter. Uanset om dit barn elsker at bygge snemænd, kælke ned ad bakker eller bare udforske vinterlandskabet, vil denne flyverdragt være den perfekte ledsager.

Så bring varme, komfort og beskyttelse ind i dit barns vintergarderobe med vores Flyverdragt (4 år/104 cm). Lad dem udforske verden med glæde og frygtløshed, velvidende om at de har det bedste udstyr til at klare enhver vinterdag med stil og lethed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flyverdragt (4 år/104 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.