Tilbud!

Wheat Flyverdragt – PU – Evig – Lavender Flowers

Original price was: 1.100 kr..Current price is: 495 kr..

Den slidstærke Wheat flyverdragt i lilla med PU-behandling holder dit barn tørt og varmt i al slags vejr. Perfekt til leg og eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884800223772052 Kategori:

Opdag den ultimative beskyttelse mod elementerne med Wheat Flyverdragten i smuk lavendelblomst farve. Denne vidunderlige flyverdragt er skabt med det formål at holde dit barn varmt, tørt og stilfuldt uanset vejret. Lavet af høj kvalitet PU-materiale, den er vandafvisende og åndbar, så dit barn kan lege frit uden at blive våd og kold.

Med en behagelig pasform og justerbar elastik i taljen, sikrer denne flyverdragt en perfekt balance mellem komfort og funktionalitet. De dobbelte lynlåse gør det nemt og hurtigt at tage flyverdragten af og på, hvilket er ideelt til aktive børn, der ikke kan vente med at komme ud og udforske verden.

De fine detaljer som de bløde, aftagelige foer i hætten, de justerbare fodstropper og de reflekterende detaljer gør denne flyverdragt til det ideelle valg for aktive børn og deres omsorgsfulde forældre. Med Wheat Flyverdragten kan du være sikker på, at dit barn er godt beskyttet mod vind, regn og kulde, mens de stadig ser helt fantastiske ud.

Så tag springet og invester i dit barns fremtidige udendørs eventyr med Wheat Flyverdragt – PU – Evig – Lavender Flowers. Lad ikke vejret stoppe jer fra at opleve magien derude – gå ud og skab minder for livet med Wheat Flyverdragten som din trofaste følgesvend.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wheat Flyverdragt – PU – Evig – Lavender Flowers”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.