Tilbud!

Name it Vetiver Snow Flyverdragt Dino Dream Noos – Str. 86

Original price was: 750 kr..Current price is: 300 kr..

Forkæl din lille dinosaurforsker med denne imødekommende flyverdragt fra Name it. Holdbar, varm og stilfuld – en must-have til vinteren.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301747090523 Kategori:

Name it Vetiver Snow Flyverdragt Dino Dream Noos i størrelse 86 er en fantastisk tilføjelse til enhver lille eventyrers garderobe. Denne flyverdragt er designet til at holde dit barn varmt, tørt og komfortabelt under alle udendørs aktiviteter, uanset vejret.

Med sit vindtætte og vandafvisende materiale med en vandtæthed på 10.000 mm og åndbarhed på 4.000g/m2/24t, vil dit barn forblive behageligt varmt og beskyttet mod elementerne uden at føle sig klam eller fugtig. De aftagelige og justerbare fodstropper sikrer, at flyverdragten forbliver på plads under leg og bevægelse.

Med et dejligt fleecefor inde i flyverdragten, vil dit barn altid føle sig varmt og behageligt, selv på de koldeste dage. Den aftagelige hætte giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr, mens det isolerede sædeområde holder dit barn varmt, selv når de sidder eller kravler rundt på kolde overflader.

Det bedste af det hele er, at denne flyverdragt er PFAS-FRI, hvilket betyder, at der ikke er anvendt nogen skadelige fluorforbindelser i produktionen. Du kan være helt sikker på, at dit barns sundhed og velvære er i fokus med denne flyverdragt.

Så lad dit barn udforske verden med selvtillid og komfort iført Name it Vetiver Snow Flyverdragt Dino Dream Noos i størrelse 86. Giv dem frihed til at lege, udforske og drømme uden begrænsninger, velvidende at de er godt beskyttet og varme uanset vejret. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Name it Vetiver Snow Flyverdragt Dino Dream Noos – Str. 86”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.