Tilbud!

NAME IT Flyverdragt SNOW10 Stucco Wild Flowers

Original price was: 749 kr..Current price is: 449 kr..

Beskyt dit barn mod kulden med stil med denne trendy flyverdragt fra NAME IT. Udstyret med vandtæt og åndbar teknologi, sørger denne dragt for maksimal komfort og bevægelighed under leg i sneen. Perfekt til din lille eventyrer.

Køb her

Varenummer (SKU): 1028300352226134 Kategori:

Den smukke NAME IT Flyverdragt SNOW10 Stucco Wild Flowers er den perfekte blanding af stil og funktionalitet til dit barn. Med et fortryllende print af vilde blomster vil din lille én skille sig ud på legepladsen eller på skituren.

Denne flyverdragt fra Name It er skabt til at modstå elementerne med et imponerende vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på 4.000g/m2/24h, der holder dit barn varmt og tørt i enhver situation. De heltapede sømme sikrer, at der ikke slipper vand eller kulde ind, og den isolerede siddeflade bagpå tilføjer ekstra komfort og varme.

Med denne flyverdragt behøver du ikke at gå på kompromis med hverken stil eller funktion. Den er designet til at imødekomme behovene hos aktive børn, der elsker at udforske og lege udendørs. Med NAME IT Flyverdragt SNOW10 Stucco Wild Flowers kan dit barn føle sig cool og komfortabel, uanset vejret.

Invester i kvalitet, stil og funktionalitet med denne fantastiske flyverdragt og lad dit barn nyde alle udendørs eventyr med selvtillid og glæde. NAME IT Flyverdragt SNOW10 Stucco Wild Flowers er det perfekte valg for forældre, der ønsker det bedste for deres børn. Gør dig klar til uforglemmelige øjeblikke i naturen med denne enestående flyverdragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NAME IT Flyverdragt SNOW10 Stucco Wild Flowers”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.