Tilbud!

NAME IT Flyverdragt SNOW10 Dark Sapphire Racerbiler

Original price was: 749 kr..Current price is: 449 kr..

Få din lille racerkører klar til vinteren med denne smarte NAME IT flyverdragt. Ekstra varm, slidstærk og med seje racerbiler. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 1028300496865606 Kategori:

Med NAME IT Flyverdragt SNOW10 Dark Sapphire Racerbiler kan dit barn kaste sig ud i eventyr i sneen med stil og komfort. Denne fantastiske flyverdragt fra Name It kombinerer enestående kvalitet med et sejt print af racerbiler, der vil begejstre enhver lille racerkører.

Denne flyverdragt er designet til at holde dit barn varmt og tørt i enhver slags vejr. Med et imponerende vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på 4.000g/m2/24t vil dit barn være beskyttet mod sne, regn og vind, samtidig med at kroppen kan ånde og forblive behagelig.

Det heltapede sømme sikrer, at der ikke trænger vand ind, selv under de mest udfordrende forhold. Den isolerede siddeflade giver ekstra varme og komfort, så dit barn kan lege og udforske med lethed uden at fryse.

Med denne flyverdragt kan dit barn glide gennem sneen med lethed og stil. Det seje racerbils-print tilføjer et strejf af personlighed og sjov til dragten, som dit barn med garanti vil elske.

Inviter dit barn til at udforske vinterens magi og eventyr med NAME IT Flyverdragt SNOW10 Dark Sapphire Racerbiler. Lad dem føle sig trygge og veltilpasse, mens de skaber uforglemmelige minder i sneen. Gør dig klar til en vinter med frygtløs leg og sjov med denne fantastiske flyverdragt fra Name It.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NAME IT Flyverdragt SNOW10 Dark Sapphire Racerbiler”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.